Cumparaturi online tricouri personalizate familie in 2022

Distribuitor Roman de haine personalizate copii acum? Totoshop.ro este un magazin online de cadouri personalizate. In spatele Totoshop.ro sta o familie tanara si ambitioasa, dornica sa creeze produse unice. Sa cauti mereu un cadou inedit este greu, si noi am trecut prin asta! Tot timpul suntem in cautare de “ceva” diferit asa ca ne-am gandit sa dam viata hainelor, personalizandu-le. Folosim echipamente profesionale de broderie si imprimare si ne asiguram ca fiecare produs trimis catre client este perfect. Cream design-uri si venim cu propuneri iar daca ai tu o idee este minunat! Citeste mai multe detalii pe tricouri personalizate dama.

Dacă tricourile cu margini de salată sunt un indiciu, renașterea modei anilor ’90 este încă puternică. Retailerii precum Urban Outfitters și & Other Stories au reutilizat aspectul pentru 2022 și suntem aici pentru asta. Setul de modă este încă fixat pe maiouri clasice cu nervuri, îmbinând elementul simplu cu totul, de la pantaloni largi și adidași până la fuste midi și tocuri din mătase. Dacă nu ai făcut încă investiția, cu siguranță nu vei regreta. Ne plac modelele peisagistice de tricouri din 2022. De la munți la dealuri de peste tot, terenul va fi un punct focal în imprimarea de design în acest an. Cu semnificațiile lor simbolice care au inspirat citate metaforice în întreaga lume, munții sunt uriași în acest an. Floralele sale sunt pretutindeni în 2022. Delicate, feminine și greu de rezistat. Indiferent dacă vrei ca florile tale să învelească o imagine sau un citat, opțiunile sunt infinite. Florile reprezintă fericirea, noi începuturi și speranța de a numi câteva. Oricare ar fi preferința ta, există un tricou cu tematică florală pentru tine. Sau, dacă preferați, de ce să nu vă creați propriul design.

Cine rasfata mai mult bebele? Fie ca este bunica, bunicul sau orice alt membru al familiei trebuie sa afle toti! Body personalizat la cererea ta! Textul poate fi modificat asa cum iti doresti! Tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi detaliile necesare pentru personalizare si sa plasezi comanda. Caracteristici: Body-urile sunt fabricate in Romania, designul este aportul Totoshop; Sunt realizate din bumbac 100%; Grosimea body-urilor este de 160 grame; Masurile corespund cu standardele europene insa va recomandam sa consultati tabelul cu marimi inainte de a plasa comanda. Personalizarea se realizeaza prin transfer termic cu echipamente profesionale.Culorile vizualizate pot fi usor diferite fata de culorile reale datorita modului de calibrare a monitorului.

Stilul rochiilor cu croială dreaptă din tricouri sau bumbac este subliniat cu o curea în talie. Mai mult, culorile pot fi nu doar monocrome, ci și un model sub formă de flori sau dungi orizontale largi. Adevărat, stilurile potrivite arată atât de elegant la fete încât designerii nu au putut ocoli această croială. Rochiile de soare cu motive florale și nuanțe pastelate monocrome realizate dintr-o combinație de țesături – un corset monocromatic și o fustă imprimată sunt deosebit de trendy în acest sezon. Puteți găsi modele cu talie și fustă înaltă, precum și stiluri loose-fit. Ca decor se folosesc volanele verticale, care pot fi singulare sau pot acoperi întreaga suprafață a rochiei de soare.

Unul dintre cele mai reusite cadouri in 2022 pentru cei mai mici membrii ai familiei sunt pusurile personalizate. Un cadou inedit, care va ramâne mereu in sufletele atât celor mari cât si a celor mici. Totoshop este singurul magazin online care iti ofera posibilitatea de a personaliza jucaria preferata a celui mici, asa cum iti doresti. Fie ca alegi sa-i inscriptionezi numele, sau datele nasterii, Totoshop te va ajuta fara ezitare. Plusurile personalizate sunt alegerea potrivita, indiferent daca este vorba de un baietel sau o fetita, mic sau mare, orice copil se va bucura sa primeasca un cadou personalizat. Vezi mai multe detalii vizitand acest website totoshop.ro.